Det senaste inom avancerad hudvård

Känslig hud | Rosacea

Carboxy ansiktsbehandling

Mesoduo

Mesoduo är en smärtfri behandling som slussar ner aktiva näringsämnen på djupet i huden med hjälp av radiofrekvens och ström. Resultatet bli en återfuktad, plumpad och strålande hud!

I behandlingen inår grundlig rengöring, hudanalys, avancerad peeling, Mesoduo inslussning av serum anpassat efter din hud, avkopplande massage av nacke och dekolletage samt upplevelsen av varma handdukar och härliga dofter.

För bästa effekt och ett hållbart resultat rekommenderas en kur om 3 behandlingar 1 gång/vecka.

Här behandlas

 • Torr hud
 • Känslig hud
 • Ojämn hudton
 • Rynkor och fina linjer

Information

Behandlingstid: 30 min
Område: Ansikte, hals och dekolletage
Carboxy ansiktsbehandling

Infuzion

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan.

Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom nålstick. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt. För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

För att optimera ditt resultat rekommenderar vi ett tillägg vid första behandlingstillfället. Kemisk peeling för dig med torr/yttorr hud och laser för den mogna huden som behöver extra uppstramning.

Här behandlas

 • Torr hud och känslig hud
 • Rynkor och fina linjer
 • Ojämn hy

Information

Behandlingstid: Från 60 min
Område: Ansikte, hals
Carboxy ansiktsbehandling

Microneedling Hydra Glow

NYHET I BEHANDLINGSMENYN! 
Få en riktig och rejäl fuktbomb som verkligen återfuktar direkt ner i andra hudlagret. 
Vi börjar med att peela huden med AHA syra för att få bort torr, fjällig och livlös hud. Därefter jobbar vi med 36 sterila nålar för att skapa ytliga kanaler för att tillsätta aktiva ämnen direkt ner i andra hudlagret.
Syftet är att vitalisera huden, ge den ökad lyster samt behandla fina linjer med ett långvarigt resultat. En skin booster-behandling med ett direkt resultat.
En alldeles utmärkt behandling för dig som känner dig trött och livlös i huden.
Denna behandling är inte för dig som vill reducera ärr utan istället få en RIKTIG fuktboost!

Här behandlas

 • Torr hud
 • Glåmig och livlös hud
 • Tidiga ålderstecken
 • Fina linjer

Information

Behandlingstid: 50 min
Område: Ansikte, hals

Microneedling

NBE 500/1000

NBE är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till hudens celler.

Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler, vilket gör det möjligt för krämer att tränga in och arbeta på djupet. Resultatet blir en friskare, fräschare hy med omedelbart föryngrat utseende och lyster.

Kraftfulla serum med flytande kristaller ger enastående resultat i din NBE behandling. Reducerar ålderstecken, tillför maximalt med fukt och bromsar hudens åldrande revolutionerande effektivt.

NBE 1000 integrerar unikt med kroppens naturliga system och främjar cellernas miljö så att de kan arbeta bättre och mer effektivt.

Tack vare den maximala koncentrationen utav de mest exklusiva aktiva ingredienserna bevaras en frisk, stark och motståndskraftig hud. NBE 1000 är 7 gånger starkare än NBE 500.

I behandlingen ingår grundlig rengöring, hudanalys, avancerad peeling, inpackning med specialmask som dränker huden i fukt, avkopplande massage av nacke och dekolletage, skön, värmande massage och serumbehandling med radiofrekvens som lyfter huden samtidigt som vitaminer slussas in på djupet. I tillägg får du uppleva varma handdukar och härliga essencer.

Här behandlas

 • Torr hud
 • Rynkor och fina linjer

Information

Behandlingstid: Från 60 min
Område: Ansikte
Klassisk massage för rygg/axlar eller helkropp

Klassisk Ansiktsbehandling Lyx

Vår klassiska ansiktsbehandling ger dig en fräsch, ren och återfuktad hud samtidigt som du får en avkopplande stund och sinnesro.
Vi jobbar med exklusiva produkter från Éminence Organics och behandlingen anpassas efter din hud.
I behandlingen ingår hudanalys, effektiv mjölksyrapeeling som avlägsnar gamla hudceller, förfinar porerna, jämnar ut hudtonen och gör genast hudytan slätare följt av djuprengöring av porerna. Massage med närande sufflé för ansikte och dekolletage och inpackning med mask som låter huden bada i näring. Efter behandlingen känns huden som ny och strålar av lyster.
Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Tillägg till behandlingen

 • Frans- och brynfärg
 • Ögonmask
 • Brynplock
 • Vaxning överläpp/haka
 • Närande handmask

Information

Behandlingstid: 50 min
Område: Ansikte

Klassisk massage för rygg/axlar eller helkropp

Hydrojelly Glow Treatment

NYHET!
Upplev Hydrojelly Glow treatment
Masken är formulerad med elektrolyter och berikade med aktiva ingredienser för att behandla olika tillstånd i huden, dessutom är den ekologisk!
Ger en unik silkeslen textur och huden lämnas djupt återfuktad, lugn samt berikad med vitaminer och mineraler.
Den gelékiknande masken smälter över ansiktet och stelnar sedan till en silikonliknande mask. När masken sluter tätt mot huden tillåts alla ingredienser att verka aktivt på huden, utan påverkan av syre.
Resultatet är en len, ren, lugn, återfuktad, uppfriskad och aktiveras hud med silkeslen känsla och massor av glow ✨
Tips! Denna mask finns som tillägg när du bokar din klassiska ansiktsbehandling för extra effekt!
Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Tillägg till behandlingen

 • Frans- och brynfärg
 • Ögonmask
 • Brynplock
 • Vaxning överläpp/haka
 • Närande handmask

Information

Behandlingstid: 25 min
Område: Ansikte

Hudterapeutens val. Skräddarsydda behandlingar efter dina egna förutsättningar.

Kärlreducering med KTP laser

Reducering av ytliga blodkärl med Irradia KTP-laser. KTP-lasern är det främsta instrumentet att reducera kärl. Det avger mycket starka blixtar av grönt ljus från ett handstycke som hålls någon centimeter från huden. Laserns gröna ljus absorberas i de röda pigmenten i blodkärlet.

Värme bildas som gör att blodet i kärlet koagulerar, vilket i sin tur medför att det tillbakabildas. Detta kallas selektiv fotokoagulering, dvs man kan behandla en förändring i huden utan att omgivande vävnad skadas. Men detta förutsätter dock att huden inte är för mycket pigmenterad eftersom pigment också absorberar ljuset.

Kan alla blodkärl behandlas?

Bäst fungerar lasermetoden på ytliga blodkärl i ansiktet. På benen används metoden med fördel på tunna kärl, d.v.s mindre än 0.5 mm i diameter. För kärl med större diameter får man det bästa resultatet om man kompletterar med injektionsbehandling. I princip kan de flesta hudproblem med röd färg behandlas, dvs brustna blodkärl, kärlmissbildningar, röd näsa, rosacea, diffus rodnad och eldsmärken. Akne kan också lindras genom KTP-laser. Däremot kan inte åderbråck behandlas. Ljusstrålen från laser värmer kärlet som då koaguleras.

Vad ska jag tänka på före behandlingen?

Huden skall vara så ljus som möjligt. Mörk hud innehåller mycket pigment och då blir även huden upphettad av laserpulsen och inte bara kärlet. Det är därför viktigt att du inte är solbrun vid behandlingen. Detta gäller också s.k. brun-utan-sol. Det är därför man oftast inte kan behandla mörkhyade personer.

Tar det lång tid?

Lasern arbetar snabbt och efter en del förberedelser kan ett enstaka kärl av någon centimeters längd ta mindre än en minut att behandla. Andra större områden får bedömas individuellt med hänsyn till hur tätt kärlen ligger.

Gör det ont och vad händer efteråt?

Behandlingen i sig känns ungefär som ett nålstick efter varje ljuspuls, hur mycket beror på flertal faktorer så som hur mycket pigment finns i huden mm.

Genom att metoden i sig bygger på att kärlen hettas upp får man normalt en svullnad och rodnad samt bildas sårskorpor. Svullnaden försvinner dock inom ett par dagar. Sårskorporna kan sitta mellan 2-3 veckor innan de ramlar av. I en del fall kan vattenblåsor uppkomma, viktigt är då att man INTE river på blåsorna då infektionsrisken ökar och därigenom risk för ärrbildningar.

En blåmärkesliknande missfärgning kan uppkomma i vissa fall vilken kvarstår i några veckor för att sedan försvinna. Även temporära pigmentförändringar kan uppkomma vilka kan vara av två slag, vita eller bruna. Om man t.ex behandlar ett långt blodkärl så kan man få en brunaktig pigmentlinje istället för kärlet.

Bieffekter i form av pigmentförändringar kan inträffa vid behandling av större kärl samt om du solar eller är särskilt känslig.

Pigmentförändringarna avklingar i regel inom ca ett år. Man bör vänta med att sola i minst 4 veckor efter behandling.

Hur många behandlingar behövs?

Beroende på storlek, utbredning, djup och var kärlet finns varierar antalet behandlingstillfällen. Det är mycket individuellt hur många behandlingar som behövs. Vid tunna kärl i ansiktet (t.ex näsan) kan det räcka med 1-2 behandlingar. Grövre kärl på kan behöva åtgärdas 2-3 gånger. För eldsmärken kan 3-4 gånger behövas.

Behandlingsresultat

Man kan aldrig garantera att ett kärl försvinner, men som regel får man en avsevärd förbättring. På små kärl får man ett bättre resultat än på grövre varför behandlingar i ansiktet ofta ger fina resultat.

Behandlingsperiod

Huden ska vara helt läkt när en behandling görs. Därför bör det vara 6-8 veckor mellan behandlingarna.

Behandlingsrisker

Ifall man efter behandling river på eventuellt uppkomna blåsor finns risk för infektion och ärrbildning. Tvätta dig därför som vanligt och använd mjukgörande kräm om huden känns torr. Laserljuset är i detta fall så starkt att man blir bländad om man tittar på huden där ljuset träffar. Därför har terapeut och även patienten ofta skyddsglasögon speciellt anpassade för lasertypen som filtrerar bort det starkaste ljuset. Emellertid räcker det oftast för patienten att blunda eller titta bort.

Här behandlas

 • Ytliga blodkärl

Information

Behandlingstid: 60 min
Område: Ansikte

Tidsbokning av olika behandlingar sker per telefon, boka-knappen vid respektive behandling eller via personligt besök.

I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning.

Avbokning ska göras senast kl 18:00 dagen innan behandlingen, annars debiteras fullt pris.

Är du sjuk? Stanna hemma, för både vår och din egen skull då en behandling ofta kan utlösa eller förvärra din sjukdom.

Aknehud | Djuprengöring

Akneärr | Kirurgiska ärr

Känslig hud | Torr hud

Hyperpigmenterad hud

Hudföryngrande | Carboxy

Fraxionerad Laserbehandling Co2

Fransar | Bryn

Kosmetisk tatuering

Hårborttagning

Kropp | Massage

LPG

Botox | Fillers