Det senaste inom avancerad hudvård

Hyperpigmenterad hud

Microneedling

C02 Hudslipning Laser

Koldioxidlasern (Co2) förångar bort vävnad skonsamt och med precision och fungerar därför utmärkt för borttagning av en rad ofarliga hudförändringar i ansiktet och på övriga kroppen med mycket gott resultat och utan ärrbildning.

Hudslipning (laser peeling) används för behandling av bland annat ofarlig ökad pigmentering av huden i ansiktet på panna, tinningar, haka och kinder. Vanligare hos kvinnor och uppkommer i samband med graviditet men även efter p-pilleranvändning. Ökad pigmentering i huden på grund av solskador eller annat.

För det mesta räcker en behandling för att ta bort en hudförändring med laser, men ibland kan det behövas fler än en behandling. Det ingår därför alltid ett aåterbesök för kontroll och eventuell behandling.

Direkt efter behandlingen är huden röd. Några dagar senare bildas en skorpa och när denna ramlar av är huden på platsen något rosaaktig. Huden återfår sin normala hudton efter en tid, hur lång tid är individuellt, och på platsen där hudförändringen suttit syns ingenting utom slät frisk hud.

För att kunna ge dig ett kostnadsförslag behöver vi träffa dig för att bedöma omfattningen av behandlingen som beror på storleken på området som ska behandlas, eventuella mediciner samt hudtyp.

Gör behandlingen ont?

När scannern sveps över huden bränns det lite. Vi rekommenderar därför alltid en lokalbedövande salva för att minska obehag. Salvan ger en lokalbedövande effekt och bör appliceras 30-60 minuter innan behandlingen.

Läkning

Direkt efter behandlingen är huden röd. Rodnaden lägger sig efter cirka fyra dagar. Efter någon vecka är huden fortfarande rosaaktig och det går att täcka med smink. Därefter bleknar den rosa färgen av och resultatet blir en slätare och stramare hud.

Skötsel & Råd

Håll det behandlade området rent genom att tvätta med mild tvål och vatten. Undvik produkter innehållande alkohol. Dessa svider och kan riva upp sår i det behandlade området. Smörj regelbundet med mjukgörande, första 2-3 dagarna med vitt vaselin och därefter med lämplig produkt. Sola inte så länge området är rosaaktigt. Detta kan göra att huden, på grund av den rosa färgen, blir mörkare än omgivande hud, vilket i sin tur gör att det tar längre tid innan den bleknar av och återgår till normal hudton.

Här behandlas

 • Ökad pigmentering av solskador eller annat
 • Melasma (Kloasma)

Information

Behandlingstid: 30 min
Område: Ansikte

Aknehud och djuprengöring Marielles Hudvård

Alpha Beta Retinol Peel

Dr Gross avancerade Retinolpeel är en aktivt hudföryngrande peeling för en hud i behov av en djupgående exfoliering som stimulerar cellförnyelsen, minskar ålderstecken som tydliga linjer och rynkor samt ojämn hudstruktur.

Som inledning rengörs huden och stimuleras av Dr Gross mask med rött LED-ljus som boostar huden. En aktiv förberedande syra-peel banar sedan väg för att maximera effekten av efterföljande peeling. Den avancerade exfolierande retinolpeelen appliceras sedan och arbetar i de djupare hudlagren. För extra effekt kapslas retinolet in i huden med en infusion av ren hyaluronsyra. Vi avslutar med en skräddarsydd specialmask som ger omedelbar återfuktning, näring och glow.

Huden lämnas jämnare med förfinad hudstruktur, spänstig, återfuktad med hälsosam och strålande lyster!

Här behandlas

 • Hyperpigmentering
 • Solskador

Information

Behandlingstid: Från 45 min
Område: Ansikte, hals + dekolletage
Microneedling

PRX-T 33

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging.

Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.

PRX T33 är en medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga.

Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Här behandlas

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Reducerar pigmentfläckar
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen

Information

Behandlingstid: 50 min
Område: Ansikte

Tidsbokning av olika behandlingar sker per telefon, boka-knappen vid respektive behandling eller via personligt besök.

I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning.

Avbokning ska göras senast kl 18:00 dagen innan behandlingen, annars debiteras fullt pris.

Är du sjuk? Stanna hemma, för både vår och din egen skull då en behandling ofta kan utlösa eller förvärra din sjukdom.

Aknehud | Djuprengöring

Akneärr | Kirurgiska ärr

Känslig hud | Rosacea

Hyperpigmenterad hud

Hudföryngrande | Carboxy

Glow

Fransar | Bryn

Kosmetisk tatuering

Hårborttagning

Kropp | Massage

LPG

Botox | Fillers