Manikyr

Manikyr classic 50 min   –   599 kr

Komplett vård av händer och naglar där du får handbad, filning och formning av naglarna, vård av nagelbanden, handmassage och lackning. Behandlingen avslutas med närande nagelolja.

Fotvård

Fotvård classic 50 min   –   695 kr

När du behöver extra vård och omtanke för dina fötter. Dina fötter får ett härligt uppmjukande fotbad. Därefter behandlar vi mindre liktorn och förhårdnader noggrant medan du kopplar av i vår sköna fotvårdsstol. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

OBS! Detta är en kosmetisk behandling för friska fötter, har du besvär rekommenderar vi att du vänder dig till en medicinsk fotvårdare.

BOKA HÄR

Fotvård De Luxe 80 min  –   895 kr

En lyxigare behandling som återigen väcker livet i dina fötter. Förutom momenten som ingår i den klassiska fotvården inkluderar denna behandling även en skön peeling och en närande fotmask. Fötterna blir glada. Här ingår även lack och dekoration om så önskas.

BOKA HÄR

Paraffinbad 30 min   –   350 kr

Paraffinbad ger omedelbara synliga förbättringar på torra och nariga fötter redan efter första behandlingen. Den har dessutom positiv effekt på valkar, självsprickor, nagelband, dålig blodcirkulation samt reumatism och känsliga leder. Fötterna blir varma, mjuka och får ett välvårdat utseende.
Kan göras som kur.

BOKA HÄR
Carita_fotvard

Tidsbokning av olika behandlingar sker per telefon, boka här knappen vid respektive behandling eller via personligt besök.

Vi är en kontantfri butik/No cash accepted

Avbokning ska göras senast kl 18:00 dagen innan behandlingen, annars debiteras fullt pris.

Är du sjuk? Stanna hemma, för både vår och din egen skull då en behandling ofta kan utlösa eller förvärra din sjukdom.