Bokningsbara datum : 22/4, därefter uppehåll med estetiska injektionsbehandlingar.BOTOX

Botox är ett läkemedel som sedan många år använts för behandling av vissa neurologiska sjukdomar med krampar och hög muskelspänning genom att blockera nervsignaler till utvalda muskler. Om Botox injiceras i små mängder i och under huden kan det även minska rynkor o linjer, där huden blir slätare och därmed ser fräschare ut. Ansiktsrynkor och linjer mellan ögonbryn, i pannan samt i yttre ögonvrån kan behandlas med mycket goda resultat. Även rynkor på halsen och sura mungipor kan minskas med Botox. Efter behandlingen tar det några dagar innan effekten syns. Effekten kan sedan hålla mellan 3 och 6 månader. Djupa rynkor och veck blir mindre men försvinner inte helt. Upprepade behandlingar, upp till tre behandlingar per år, kan behövas. Förutom ansiktsrynkor, kan behandlingen ges för att minska ökad muskelspänning i käkmuskler med tandgnissling, spänningshuvudvärk och migränen samt arm- och handsvettningar. Behandlingen tar ca 20-30 minuter per område. Man använder mycket tunna och korta nålar som knappt känns. Efter behandlingen kan viss rodnad, ömhet och irritation förekomma, men oftast snabbt övergående. Man bör undvika att massera behandlade områden. Vissa personer får inte behandlas med Botox, till exempel, personer med tecken till infektion, med pågående blodförtunnande behandling eller gravida och ammande kvinnor. Även personer med vissa neuro-muskulära sjukdomar eller känd allergisk reaktion mot något av det muskelavslappnande läkemedlets ingredienser skall inte. Vi använder en av de bästa typerna av Botox preparat, DYSPORT®

Glabella 2900kr
Kråksparkar 2800kr
Panna 2900kr

Glabella + panna 4500 kr
Glabella + panna + kråksparkar 5400 kr

Sura mungipor 1900kr
Bunnylines 1600 kr
Gummy smile 1600 kr
Lip flip 1600 kr

Halsenrynkor, nefertitti från 2900 kr
Migrän, tandgnissel 4500 kr
Svettbehandling från 3900 kr

Annan behandling: pris efter konsultation

NYHET – PROFHILO

Profhilo är äntligen här!
– behandlingen som har gjort succé i Europa.

Idag går trenden mot att skapa ett allt mer naturligt resultat när det gäller skönhetsbehandlingar med fillers.

Med Profhilo modellerar man inte eller bygger upp som vid vanliga fillerbehandlingar. Istället injiceras produkten på fem specifika punkter på varje ansiktshalva för att sedan flyta ut under huden. Den integreras i vävnaden och återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Profhilo har den högsta koncentrationen av hyaluronsyra och ger en långvarig effekt. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Passar alla hudtyper. Vanliga behandlingsområden är ansikte och hals.

Detta är behandlingen som passar dig som vill ha en bättre hudstruktur och därmed bli en yngre kopia av dig själv!

Pris
En behandling: 4000 kr
En kur om två behandlingar med ca fyra veckors mellanrum: 7000 kr

PRP

Mer information kommer

Pris

Enligt överenskommelse vid konsultation

FILLERS

Fillers består framförallt av Hyaluronsyra, som naturligt finns i kroppen och fungerar som fyllnadsmaterial i huden genom att upprätthålla fuktbalansen. Med åren minskar halten av Hyaluronsyra och huden tappar dess mjuka karaktär och elasticitet. Det leder till rynkor, linjer och minskad volym. Genom att injicera Fillers i rätt plats och mängd kan man återskapa det naturliga utseende och konsistens av huden. Det är vanligt att man kombinerar Fillers med andra behandlingar som Botox för att nå önskade resultat. Det finns olika sorter av Fillers som används för olika ändamål. Vanliga ställen där Fillers ger goda resultat är kinder, käkben, haka, tinning, nasolabialveck och läppar. Med fördel kan man använda kanyl istället för nål för att injicera Fillers. Detta kräver dock erfarenhet och kunskap om anatomin. Behandlingen med Fillers kan vara lite smärtsam, t ex. i läpparna. Därför innehåller en del Fillers lokalt bedövningsmedel. Man kan också använda bedövningssalva på huden innan man ger behandlingen. Lokal ömhet, svullnad och blånad kan förekomma efter behandlingen men brukar försvinna inom några dagar. Effekten på Fillers håller i ca 3-9 månader och beror på stället, typen av Fillers och injicerad mängd. Personer som har tecken till infektion eller tar blodförtunnande mediciner får inte behandlas med Fillers, inte heller gravida eller ammande kvinnor.

Läppar 1 ml 3500kr
Kinder 1 ml/sida 4800kr
Nasolabialveck 1 ml 3200 kr
Sura mungipor 3500kr
Haka fr. 4700kr
Käklinje, Texas fr. 4500kr
Tinning 4500 kr

SUNEKOS

Sunekos är en hyaluronsyra-baserad injektionsbehandling som används som anti-ageing medel för att öka volymen, spänstighet och elasticiteten av huden. Produkten kan stimulera Kollagen och Elastin produktionen under huden. Ett användningsområde för Sunekos är att behandla rynkor och linjer under ögonen och runt munnen. Sunekos kan även användas för andra områden i ansiktet, halsen och handryggen. En behandlingsregim kan bestå av 3-4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Det går utmärkt att kombinera Sunekos med andra estetiska behandlingar som Botox och Fillers. Personer som har tecken till infektion eller tar blodförtunnande mediciner får inte behandlas med Sunekos, inte heller gravida eller ammande kvinnor.

Pris

Kur om 3 behandlingar 6000 kr
Touch-up var 6e månad 2500 kr

BELKYRA

Belkyra är en FDA-godkänd injicerbar syntetisk produkt (deoxicholsyra) som bryter ned fettceller. En vanlig indikation för behandling med Belkyra är dubbelhaka, där läkemedlet hjälper att minska volymen av fettkunden under hakan på ett effektivt sätt. Man injicerar små mängder av Belkyra på flera punkter i området. Behandlingen kan upprepas 2-4 (upp till 6) gånger med 4-8 veckors mellanrum för att nå önskade resultat. Behandlingen går att kombinera med andra estetiska behandlingar. Personer som har tecken till infektion eller tar blodförtunnande mediciner får inte behandlas med Belkyra, inte heller gravida eller ammande kvinnor.

Pris

1 ml 4500 kr

Tidsbokning av olika behandlingar sker per telefon, boka här knappen vid respektive behandling eller via personligt besök.

Vi är en kontantfri butik/No cash accepted

Avbokning ska göras senast kl 18:00 dagen innan behandlingen, annars debiteras fullt pris.

Är du sjuk? Stanna hemma, för både vår och din egen skull då en behandling ofta kan utlösa eller förvärra din sjukdom.