Avancerade ansiktsbehandlingar

BOKA HÄR

Infuzion System – istället för nålar

Infuzion är en helt ny och revolutionerande behandling där man slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över huden kan man föra ner hyaluronsyran 3 mm i huden vilket tidigare bara varit möjligt genom ett par hundra nålstick.

Tre olika zoner går att behandla; ansikte, händer samt hals och dekolletage. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

För att optimera ditt resultat rekommenderar vi ett tillägg vid första behandlingstillfället. Kemisk peeling för dig som med eller torr/yttorr hud och laser för den mogna huden som behöver extra uppstramning.

 

Pris                                     1 zon           2 zoner           3 zoner

1 behandling                    1900 kr         3500 kr          5000 kr

2 behandlingar                3500 kr         6500 kr          9000 kr

3 behandlingar                5200 kr         9500 kr          12 000 kr

Inkl. kemisk peeling       2500 kr

Inkl. laser                          3150 kr

NBE 500 & 1000

NBE är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till hudens celler. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler, vilket gör det möjligt för krämer att tränga in och arbeta på djupet. Resultatet blir en friskare, fräschare hy med omedelbart föryngrat utseende och lyster.

Ljuvliga behandlingar utan kirurgiska ingrepp med NBE!

Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över!
NBE heter lösningen som förenar yngre och inre skönhet med välbefinnande.NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.
Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden.
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster.

 

För vem passar NBE?

Behandlingen passar alla, med undantag för vissa kontraindikationer såsom cancer, graviditet, pacemaker eller inflammation i området.
Behandlingarna
En specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras ljuvligt in i huden med hjälp av en ljummen applikator. Applikatorn sänder ut radiofrekventa vågor och gör att krämerna kan komma ner på djupet, där de aktiva ingredienserna kan verka. Behandlingarna startar igång kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin.
För att få ett synligt och hållbart resultat rekommenderar vi alltid att NBE görs i kur första gången. Allra bäst blir det om man börjar med den långa, 80 min, ”delux” behandlingen, för att sedan följa upp med 5-10 stycken  50-minutersbehandlingar. Hur många behandlingar som behövs beror såklart på vilket resultat du vill uppnå. Det som påverkar hur fort ett resultat uppstår och hur länge det varar är bland annat ålder, ämnesomsättning men självklart även din livsstil.

 

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Många gånger kan man redan efter första behandling se en uppstramning av käklinjen, minskat djup i rynkor och fina linjer och framförallt ökad fukthalt, förbättrad hudstruktur och lyster. Efter 3-5 behandlingar syns en tydligare uppstramning av huden, de flesta får bla ett lyft av ögonbrynen och därav ”piggare” ögon, många upplever dessutom att själva ögat får en klarare blick.
Självklart fungerar det så att ju fler behandlingar desto bättre resultat.

Pris                                                           1 gång         5 gånger         10 gånger

NBE 500                                                     1195 kr        5000 kr           9995 kr

NBE 1000 (7 gånger mer kraftfull)       1395 kr       5975 kr          11950 kr

Ögonparti                                                   595 kr          2675 kr          5060 kr

BOKA HÄR

Deep Skin Classic

Huden rengörs från alla orenheter med microdermabrasion. Därefter används den nya generationens microneedeling, som öppnar upp huden utan att skada den. Utvalt serum efter ditt behov jobbas in i huden med maskinen. Behandlingen avslutas med en exklusiv algbaserad peel-off-mask efter din hudtyp. 1 ggr
Resultatet av denna behandling är häpnadväckande!

1 gång                 4 gånger               6 gånger

1595 kr               15% rabatt!          20% rabatt!

Deep Skin Advance

Samma behandling som ovan, men här använder vi ytterligare ett djupgående serum & ännu ett effektivt munstycke för mera djupgående effekt på djupa linjer.

1 gång                 4 gånger               6 gånger

1800 kr               15% rabatt!          20% rabatt!

Stay Young behandling   –   895 kr

Ett lymfdränage görs med mikroström vilket transporterar bort allt slagg från huden, därefter görs en lyftande behandling med ansiktets alla muskler. Resultatet är fantastiskt! Du ser skillnad omgående. Grova porer dras samman, huden känns fastare, ögonbrynen höjs och påsar och mörka ringar under ögonen dämpas.

Denna behandling kan du även göra som en intensivkur för ögonen. Då jobbar vi endast med ditt ögonparti. Resultaten är fantastiska vid kur 2gg/vecka 10ggr. ​

Vad kan Stay Youngs Anti-Ageing-System göra?

Behandlingen reducerar små rynkor och slapphet, helt utan smärta och kirurgiska ingrepp genom ett ansiktslyft med mikroström-behandling.

Du får ett naturligt ansiktslyft som syns redan efter första behandlingen. Det är också bra mot acne, grov hy och ärr, eftersom det påverkar lymfsystemet och blodcirkulationen.

  • Huden blir starkare och smidigare
  • Rynkor och fåror blir mindre synbara
  • Musklerna blir spänstigare
  • Cirkulationen ökar
  • Påsar och mörka ringar under ögonen minskar
  • Ögonbrynen höjs, vilket gör att ögonen ser piggare ut
  • Grova porer dras samman
  • Och sist men inte minst, så ökar självkänslan.

I och med åldrandeprocessen så får man en försämrad cirkulation, försämrat lymfdränage, försämrad celldelningsaktivitet som påverkar åldrandet i huden. Andra faktorer som påverkar kan vara livsstil, stress, sjukdom, solen, låg ämnesomsätttning och uttorkning.

Med Stay Young behandlingar kan man förebygga samt bromsa förloppet av åldrandeprocessen i huden.

Hur lång tid tar varje behandling?

Varje behandling tar ca 1 timme, och då ligger man bekvämt nerbäddad på en massagebänk. En fördel är att man inte blir svullen eller röd efter behandlingen.

Är resultatet varaktigt?

Man ser ett resultat redan efter första gången, men självklart är det bra att göra flera behandlingar för ett varaktigt resultat. Man kan jämföra det med att gå på gym. Ett varaktigt resutat får man efter att ha tränat regelbundet, och sedan får man träna för att bibehålla den nya muskeltonusen.

Om man t.ex. gör en kur på 10 stycken Stay Young-behandlingar, betraktar hjärnan muskelns nya tonus som normal och behåller den. Sedan kan man välja om man vill gå t.ex. 1gång i månaden eller var 6:e vecka för att bibehålla ett varaktigt resultat. Behovet är väldigt individuellt, beroende på ålder och andra ovan nämnda faktorer. Välkommen till min salong.

Pris                                          1 gång         10 gånger

Stay young                                                895 kr         7995 kr

Ögonpartiet                                              595 kr         5995 kr

Tidsbokning av olika behandlingar sker per telefon, boka här knappen vid respektive behandling eller via personligt besök.
I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning.

Vi är en kontantfri butik/No cash accepted

Avbokning ska göras senast kl 18:00 dagen innan behandlingen, annars debiteras fullt pris.

Är du sjuk? Stanna hemma, för både vår och din egen skull då en behandling ofta kan utlösa eller förvärra din sjukdom.